0

SM-G870 blijkt een Samsung Galaxy S5 Active te zijn?

Verleden jaar heeft Samsung de Galaxy S4 Active uitgebracht. Dit toestel was een waterdichte variant van de normale Galaxy S4. Echter dit jaar heeft het bedrijf een Galaxy S5 uitgebracht die standaard al waterdicht is. Maar nu komt het er is een nieuwe typenummer opgedoken namelijk de SM-G870 en deze wordt gekoppeld aan een nieuw toestel van Samsung, namelijk de Samsung Galaxy S5 Active. Deze informatie komt van evleaks & sammobile, en deze hebben het meestal bij het juiste eind.

Maar dat zet ons aan het denken, waarom maken ze nu een Galaxy S5 Active als de S5 standaard al waterdicht is? Het is mogelijk dat de S5 Active een goedkopere variant zal worden op de Galaxy S5 zelf. Hierbij denken wij zelf dat het toestel misschien iets mindere hardware zal bevatten. Dit hebben we ook gezien bij de Galaxy S4 Active. Dit toestel had een iets mindere resolutie en een minder hoogwaardige camera. We zouden het niet vreemd vinden als dat ook met de Galaxy S5 Active zou gebeuren.

Echter zijn er nu al een aantal varianten op de Galaxy S5 namelijk de Galaxy S5 Zoom, Mini en dan nu dus ook nog de Active. Zodra we meer nieuws hebben over dit toestel lees je het hier uiteraard als eerste!

Er zijn ook beelden opgedoken van een test van de waterdichtheid van de Samsung Galaxy S5. In de video wordt het toestel minimaal een meter ondergedompeld in een bak met water. Ook zie je dat het toestel nog steeds is verbonden met de Galaxy Gear. Bekijk de video hier onder.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
SM-G870 blijkt een Samsung Galaxy S5 Active te zijn?, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *