0

Samsung SM-G800F is waarschijnlijk een Samsung Galaxy S5 Neo

Er is een de afgelopen tijd een nieuw typenummer opgedoken van een Samsung smartphone namelijk de SM-800F welke waarschijnlijk als titel de Samsung Galaxy S5 Neo gaat krijgen. Met de komst van dit typenummer lijkt het er op dat de huidige Galaxy S5 een goedkopere variant zal gaan krijgen namelijk de Galaxy S5 Neo. Deze telefoon zal waarschijnlijk beschikken over iets mindere hardware. En hier uit zal blijken dat Samsung toch heeft geluisterd naar zijn klanten.

De Galaxy S5 is op dit moment nog niet verkrijgbaar en nu zijn er al geruchten dat er een nieuwe variant komt van de Samsung Galaxy S5, wat waarschijnlijk dan weer een premium variant wordt. Er zijn hier al eerdere titels voorbij gekomen zoals de Samsung Galaxy F. Maar hier is nog hard bewijs van.

Zauba, een website die import en export bijhoudt in India heeft een melding gemaakt dat er een Samsung smartphone met het typenummer SM-G800F  is geïmporteerd in India vanuit Zuid Korea. Volgens de website is de Samsung Galaxy S5 Neo geïmporteerd om te testen. De Galaxy S5 Neo cost 520 dollar terwijl op dezelfde website de SM-900F geprijsd was op 540 dollar.

De telefoon die bekend is gemaakt via de website moet nog worden geverifieerd. Echter lopen de huidige technologie media te speculeren dat het toestel de naam Samsung Galaxy S5 Neo zal krijgen. Ook gezien het prijsverschil lijkt dit aardige overeenkomsten te hebben met de Galaxy Note 3 en dan Galaxy Note 3 Neo.

Samsung Galaxy S5 Neo Specificaties (Specs), Features & release datum

De Galaxy S5 Neo zal waarschijnlijk komen in dezelfde vorm als de Galaxy S5. Maar het is zeer waarschijnlijk dat deze dus zal beschikken over minder krachtige hardware. Op het moment van schrijven zijn er nog officiële details bekend over de Galaxy S5 Neo

Ondertussen zal de Galaxy S5 in April in de schappen liggen. En is het voor iedereen mogelijk om dit toestel met eigen ogen te aanschouwen. Zo zie je maar dat Samsung ons elke keer weer blijft verbazen. En dat er altijd geruchten zullen blijven rondom deze grote tech gigant.

Wij zijn erg benieuwd of er een Samsung Galaxy S5 Neo komt of misschien wel een Samsung Galaxy F. Maar wie zal het zeggen…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *