0

Samsung presenteert donderdag waarschijnlijk Samsung Galaxy Round

En opnieuw zijn er geruchten naar buiten gekomen over de Samsung smartphone met gebogen scherm. Ditmaal wordt de naam Samsung Galaxy F niet meer gebruikt, maar wordt de naam van het toestel aangekondigd als Samsung Galaxy Round dit komt vandaag als een complete verassing. Het nieuws is naar buiten gebracht via asiae, deze weblog had ook de voorspelling goed over de Samsung Galaxy S4 met wat voor scherm deze uitgebracht zou worden.

Ook wordt er een nieuwe adviesprijs genoemd in dit artikel, de prijs van de Samsung Galaxy Round zou uitkomen op 700,- euro. Dat is een fractie minder dan de Note 3 op dit moment kost.

Eveneens kwam vandaag ook het nieuws via een Franse weblog naar buiten dat de Galaxy Round zou worden gepresenteerd. Als dit waar zou zijn dan proberen ze waarschijnlijk toch de LG G-Flex voor te zijn.

Of deze geruchten waar blijken te zijn, en of het toestel ook echt Samsung Galaxy Round gaat heten, of wellicht toch Samsung Galaxy F. Wij weten het niet meer, normaal gesproken zijn er bij Samsung al vaak ver van te voren lekken waar uit blijkt hoe de nieuwste modellen gaan heten en hoe deze er uit gaan komen te zien. Maar tot op de dag van vandaag heeft Samsung deze flink geheim weten te houden.

Wij wachten af wat er donderdag gepresenteerd gaat worden. Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig wat Samsung ons gaat brengen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *