0

Samsung lanceert metalen Galaxy F tegelijk met de Galaxy S5

We hebben er in het verleden al over geschreven, de Samsung Galaxy F een nieuwe lijn high end toestellen?, en nu komen de geruchten weer terug. Want ETNews heeft meldingen ontvangen dat Samsung plannen heeft om een high end metalen smartphone te bouwen genaamd de Samsung Galaxy FDe telefoon zal een metalen backplate krijgen en zal waarschijnlijk worden gelanceerd tegelijkertijd met de Samsung Galaxy S5 waar iedereen vol verwachting op zit te wachten. 


Deze geruchten zijn te staven aan het feit dat er een speciale productie lijn in Vietnam is opgezet voor het maken van metalen behuizingen voor de Galaxy S5 maar dat deze nu ook gebruikt zal gaan worden voor de Samsung Galaxy F. De telefoons zullen het type nummer SM-G900F gaan krijgen en doen vermoeden dat de Samsung Galaxy F er toch echt gaat komen.

De Samsung Galaxy F zal de high end lijn moeten worden van Samsung, maar we weten nog niet of dit premium gevoel ook door vertaald zal worden naar de technische specificaties. Er zijn geruchten dat het toestel een QHD 2K display (2,560×1,600 pixels) zal krijgen, maar dat is nog niet geverifieerd.

Zodra we meer weten of de Samsung Galaxy F, zullen we jullie uiteraard op de hoogte brengen van het laatste nieuws

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *