Samsung Galaxy S6 komt eraan

De Samsung Galaxy S5 is in het eerste kwartaal van 2014 gepresenteerd. De verwachting is dat de Zuid-Koreaanse tech gigant de opvolger in het eerste kwartaal van 2015 gaat aankondigen. De Samsung Galaxy S5 heeft een bizar jaar achter de rug. Het toestel is absoluut geen slechte smartphone maar het heeft heel veel kritiek gehad en dat heeft allemaal te maken met het design van het toestel. Op de specificaties van het toestel waren nagenoeg geen opmerkingen want het heeft een weergaloze weergave , fatsoenlijke camera en veel sensoren. Toch heeft het toestel geen WOW factor en dat was voor veel Galaxy liefhebbers de reden om de smartphone niet aan te schaffen.

Iedereen zit vol verwachting te wachten op de komst van de Samsung Galaxy S6. Samsung moet met het nieuwe toestel wel een inhaalslag maken maar als de geruchten enige kern van waarheid hebben dan wordt de Samsung Galaxy S6 een fantastische smartphone. De aankondiging van de Samsung Galaxy S6 wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2015. Wanneer Samsung het toestel gaat aankondigen is nog niet bekend. Er wordt gesproken over een mogelijke aankondiging tijdens de CES 2015 in Las Vegas of tijdens de MWC 2015 in Barcelona. De CES is van 6 tot en met 9 januari en het MWC is in maart. Wij verwachten dat Samsung het MWC aangrijpt voor de presentatie, immers vorig jaar is tijdens het MWC ook de Samsung Galaxy S5 aangekondigd.

Design van Galaxy S6 is de sleutel tot succes

Terwijl er eigenlijk nog niets bekend is van de Samsung Galaxy S6, wordt er al enorm veel over geschreven en vliegen de mogelijke specificaties van het toestel ons om de oren. Naast de vele geruchten over de specificaties van het toestel wordt er extra veel aandacht gegeven aan het design van de Samsung Galaxy S6 want hier moet Samsung een inhaalslag meemaken.

We kunnen bijna met 100 procent zekerheid zeggen dat Samsung bij de Galaxy S6 kiest voor een premium design. Het heeft slechts 5 jaar geduurd, maar beter laat dan nooit. In de zomer van 2014 presenteerde Samsung de Galaxy Alpha met een volledig nieuw design en niet veel later kwam de Galaxy Note 4 met een vergelijkbaar design en dit biedt perspectief voor de Samsung Galaxy S6. We kunnen een premium uiterlijk verwachten met een mooie metalen afwerking. Dat is vrijwel zeker nu de Galaxy Alpha en de Note 4 ook een metalen behuizing hebben. Er zijn nog geen beelden gelekt van het mogelijke design. Wij kunnen niet wachten tot Samsung haar nieuwe vlaggenschip voor 2015 gaat presenteren.

Bron: http://www.samsunggalaxys6abonnement.net/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia