0

Samsung Galaxy S5 release gepland voor Januari 2014

Volgens de Koreaanse media die bronnen hebben binnen Samsung zal de Galaxy S5 haar officiële aankondiging krijgen in januari volgend jaar. Dit is eerder dan verwacht, en zal komen door de tegenvallende verkoop van de  Galaxy S4.

Het blijkt dat ondanks de uitstekende verkoopresultaten van het vlaggenschip, Samsung nog steeds niet echt tevreden is en denken dat ze het beter hadden kunnen doen. Als gevolg daarvan duwt Samsung de release datum van de Galaxy S5 naar voren en zal deze half januari zijn opwachting maken, in plaats van in maart zoals eerder gezegd zou zijn.

De daadwerkelijke beschikbaarheid van de Samsung Galaxy S5 wordt getipt voor februari, wat logisch is als de werkelijke aankondiging naar voren is getrokken voor het begin van het jaar.

Voor zover de specificaties van de Galaxy S5 betreft, zal de 64-bit Exynos 5430-chip zijn debuut maken , die zal beschikken over 8 cores met Heterogeneous Multi-Processing capabilities.

Geruchten over de camera van de Samsung Galaxy S5 gaan over een ​​bijgewerkte 16MP camera met verbeterde prestaties bij weinig licht en optische beeldstabilisatie. het bedrijf onthulde eerder haar ISOCELL beeldsensor, die naar verwachting zijn debuut zal maken op het aankomende vlaggenschip van Samsung.

Alle bovenstaande informatie is niets meer dan speculatie en is nog niet bevestigd door Samsung, op geen enkele manier. Echter, gezien het feit dat Samsung zijn laatste vlaggenschip naar voren heeft geduwd en 10 maanden na zijn voorganger zal uitkomen, zal het geen verrassing zijn dat we waarschijnlijk snel een nieuwe update ontvangen van Samsung.

Bron: GSMArena.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Samsung Galaxy S5 release gepland voor Januari 2014, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *