0

Samsung Galaxy S5 release datum getipt voor Maart 2014

Vandaag is bekend geworden dat de Samsung Galaxy S5 waarschijnlijk wordt uigebracht in Maart 2014 en dat het evenement dat hierbij hoort wordt gehouden in Februari 2014.

Volgens bronnen binnen de smartphone industrie die hebben gesproken met de Koreaanse media zal Samsung de Galaxy S5 in maart volgend jaar uitbrengen.

Samsung zou volgens de bronnen beginnen in Januari met de massa productie van de Samsung Galaxy S5 en zal het vlaggenschip model aankondigen op het Word Congress in Februari.

In Januari zullen ongeveer 800.000 tot bijna 1 miljoen smartphones van de lopende band rollen. En tegen februari zal dat nummer zijn opgelopen tot bijna 6 miljoen.

Een nog ander gerucht die komt van ET News welke claimed dat Samsung officieel heeft gezegd dat de Galaxy S5 tegelijkertijd zal worden gelanceerd met de Samsung Galaxy Gear 2 Smartwacht.

Ondanks dat de Galaxy Gear nog maar net op de markt is blijkt Samsung alweer het volgende model op de stapel hebben liggen.

De Samsung Smartwacht zal ongeveer 15% tot 20% procent dunner zijn dan het huidige model. Maar het is nog niet duidelijk of Samsung een ander ontwerp zal hanteren voor het nieuwste model smartwatch.
Ook zal volgens ET News de Samsung Galaxy S5 worden gelanceerd met een aluminium of metalen behuizing.
De Galaxy S5 zal waarschijnlijk beschikken over een 64-bit Exynos 6 Processor en 3GB RAM met een batterij van 4,000 mAh.

Ook wordt gesuggereerd dat de Galaxy S5 met een 5-inch WQHD 2560 x 1440p resolutie scherm, welke weer beter is dan de huidige 1080p Full HD resolutie van de Galaxy S4 is.

Ook heeft Samsung een recent patent ingediend dat de Samsung Galaxy S5  misschien over een puppillen scanner zal kunnen beschikken in plaats van een vingerafdruk scanner.

Zodra wij uiteraard meer nieuws hebben waar je de Samsung Galaxy S5 kopen kan, of als er meer nieuws naar buitenkomt over de toekomstige specs (specificaties). Dan brengen wij jullie uiteraard op de hoogte!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Samsung Galaxy S5 release datum getipt voor Maart 2014, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *