Samsung Galaxy S5 nu nog goedkoper

Zoals gebruikelijk bij Samsung verlaagt het bedrijf na verloop van tijd de prijzen van zijn toestellen. Je kunt eigenlijk bijna stellen dat de verkoopadviesprijs die Samsung aan een toestel meegeeft een dag na de release alweer gedaald is. Samsung hanteert hiervoor een andere strategie dan bijvoorbeeld Apple. Het Amerikaanse bedrijf zorgt er juist voor dat de prijzen van de iPhone hoog gehouden wordt, terwijl Samsung de prijzen steeds verder laat dalen.

De Samsung Galaxy S5 koste op de dag van zijn release nog een slordige 699 euro en vandaag de dag is het toestel al verkrijgbaar vanaf 475 euro. De genoemde prijzen gelden natuurlijk voor een los toestel en niet met toestel abonnement. Het loont heel veel als je enige tijd wacht voordat je een smartphone van Samsung aanschaft dat blijkt nu wel weer met dit simpele voorbeeld.

Nu de Samsung Galaxy S6 in aantocht is kunnen we de klok er gelijk opzetten dat de Galaxy S5 nog verder in prijs zal gaan dalen. Dit is enorm interessant als je van plan bent op korte termijn een nieuwe smartphone wilt gaan kopen. Als je nog even geduld hebt kun je één van de nieuwste smartphones straks super voordelig kopen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zal naar verluid het nieuwe vlaggenschip gaan aankondigen op 1 maart aanstaande, op de vooravond van het Mobile World Congress.

Mobile World Congress 2014 was toneel van de Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 werd vorig jaar tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd en in de zaal met genodigden werd er positief gereageerd op het nieuwe toestel. Achteraf bleek dat de Galaxy S5 niet aan de verwachtingen heeft gedaan zoals op voorhand gehoopt werd. Daarbij kwam ook nog eens kijken dat Apple, de grootste concurrent van Samsung, twee nieuwe formaten op de markt heeft gebracht waardoor alle aandacht vanaf begin juni alleen maar naar Apple is uitgegaan. De Samsung Galaxy S5 is een geweldig toestel en heeft meer innovatieve ontwikkelingen doorgemaakt dan de iPhone 6 en iPhone 6 Plus maar toch lijkt het erop dat de hele wereld heeft gewacht op de komst van de twee nieuwe modellen uit Cupertino, Californië.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia