0

Samsung Galaxy S5 krijgt waterdichte variant net als de Galaxy S4 Active

Althans dat wordt beweerd door het doorgaans goed ingelichte ETNews.com, Samsung heeft al een waterdicht toestel en dat is de Samsung Galaxy S4 Active. De Samsung Galaxy S5 zal dus ook de toevoeging “Active” krijgen.

Op dit moment zijn er enkele waterdichte en stofdichte smartphones te verkrijgen, waar onder de Samsung Galaxy S4 Active en de Sony Xperia Z, Samsung zou nu experimenteren met nieuwe materialen die zijn nieuwe telefoons niet alleen waterdicht maar ook steviger moeten maken.

Ook zou Samsung nu experimenteren met nieuwe materialen die hun telefoons sterker zullen maken, een van de geruchten over de Samsung Galaxy S5 en de Samsung Galaxy Round is dat deze een metalen behuizing zouden krijgen.

Wat zouden we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy S5?

Fans van de Samsung Galaxy S4 houden van hun huidige toestel, maar ze willen meer zien als de Samsung Galaxy S5 wordt gelanceerd. Mensen willen een telefoon die beter, harder en slimmer dan een ander apparaat zal zijn. Dus hier zijn vijf dingen die we zouden willen zien voor de Samsung Galaxy S5.

De Apple iPhone 5S wordt geleverd met een vingerafdruk scanner die iedereen verhinderd gebruik te maken van het toestel Er zijn een aantal fans die dit ook graag zouden zien op de Samsung Galaxy S5, maar de Koreaanse Times zei dat ze deze technologie niet zouden gebruiken voor andere smartphones.

De HTC One en Sony Xperia Z zijn beide uitgerust met uitstekende multimedia-ervaringen dankzij de externe luidsprekers of een hoofdtelefoon. De Samsung Galaxy S4 kwam niet met iets als het Boom geluid van de HTC One of de xLOUD toevoeging van de Sony Xperia Z. Samsung zou betere luidsprekers kunnen bieden voor de Samsung Galaxy S5 dankzij audio versterkers van Bang & Olufsen.

De meeste Samsung Galaxy smartphones zijn gemaakt van kunststof en veel mensen storen zich hier aan. Er is gezegd dat Samsung de wens van de gebruikers zou vertalen door premium materialen en componenten te gaan gebruiken.

De Samsung Galaxy S5 zal  lichter en slanker zijn, en gemaakt zijn van een aluminium chassis.

Google zal binnenkort Android KitKat 4.4 onthullen,   met vele nieuwe functies zodat TouchWiz van Samsung sneller en smoother zal zijn dan ooit tevoren.

Er is ook een gerucht ook over het Tizen besturingssysteem op de Samsung Galaxy S5 en men denkt dat het zou kunnen worden bestempeld als de mid-range versie van zijn Android rivaal. Er is geen echter geen enkel bewijs te vinden dat Samsung Tizen zal gaan gebruiken voor Galaxy S mid-range.

De Apple iPhone 5S wordt geleverd met de 64bit A7 processor en dit bedreigt de huidige lijn van de Galaxy S-apparaten en kan Samsung dwingen om hun eigen 64-bit chip te ontwikkelen. Meerdere personen hebben gezegd dat Samsung de Exynos processor op hun high-end apparaten zou kunnen gaan gebruiken, op de budget toestellen en de mid-range toestellen zullen zij de MediaTek processoren gebruiken.

Het is al gezegd dat de Samsung Galaxy S5 een slankere en energiezuinige chip zou krijgen, die  er voor zou zorgen dat de smartphone minder gewicht zal hebben. Er wordt gedacht dat het apparaat  misschien zal gaan beschikken over minimaal 3 GB RAM.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Samsung Galaxy S5 krijgt waterdichte variant net als de Galaxy S4 Active, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *