0

Samsung Galaxy S5 komt mogelijk in drie kleuren

Vandaag begint de Mobile World Congress 2014 in Barcelona. Alle ogen zijn gericht op Samsung’s nieuw te verwachten Galaxy S5. Waarschijnlijk zal het nieuwste vlaggenschip van Samsung vandaag worden gepresenteerd tijdens het Unpacked 5 evenement.

De Zuid Koreaanse smartphone fabrikant heeft afgelopen week pers uitnodigingen verstuurd  die gericht zouden zijn op de mogelijke lancering van de Samsung Galaxy S5. Het evenement zal live gestreamed http://www.youtube.com/SamsungMobile/

We zijn erg benieuwd of dit toestel ook daadwerkelijk komt met een vingerafdruk scanner zoals we hebben geschreven in een van onze laatste berichten op onze website.

Samsung Galaxy S5 foto’s uitgelekt.

Je kon er natuurlijk op wachten maar inmiddels is een afbeelding beschikbaar waar de Samsung Galaxy S5 in volle glorie op staat. Zie de afbeeldingen hier onder. Nu is het alleen nog wachten op de specs van het nieuwste vlaggenschip van Samsung.

De Galaxy S5 in volle glorie

De Galaxy S5 in volle glorie

Galaxy S5

Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 naast de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S5 naast de Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S5 komt in drie kleuren

Er is een video uitgekomen (gelekt) waar de Samsung Galaxy S5 kort in te zien zou zijn. De video staat op youtube en kun je hieronder bekijken. Kijk goed naar het begin en het eind van deze video. Hier kun je namelijk drie Samsung smartphones zien liggen. Namelijk een witte, zwarte en een goud bronzen toestel. De vormen van de camera en de lens modules zijn anders dan die van de Samsung Galaxy S4 en lijken meer vierkant. De smartphones zelf lijken de juiste maat te hebben voor een 5-inch vlaggenschip toestel van Samsung. Maar meer weten we op dit moment nog niet.

 

Zie ook onderstaande foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy S5

Galaxy S5-achter_large sg54

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Samsung Galaxy S5 komt mogelijk in drie kleuren, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *