0

Samsung Galaxy S5 heeft vingerafdruk scanner in home button

Samsung zal waarschijnlijk volgende week zijn nieuwe Galaxy S5 presenteren, en al voor deze presentatie heeft SamMobile nieuwe geruchten bevestigd over een vingerafdruk scanner in deze nieuwe smartphone.

Deze nieuwe vingerafdruk scanner zou geïmplementeerd zijn  in de Galaxy S5 home button. In plaats van dat deze geïntegreerd  zou zijn in het hele display van het toestel. Dat betekend dus dat Samsung deze scanner heeft geïntegreerd op dezelfde manier als Apple in hun iPhone 5s.

Om de Galaxy S5 te ontgrendelen, zullen gebruikers eerst verticaal over de knop moeten swipen met een gemiddelde snelheid. Als toevoeging moet je vinger volledig plat zijn en zal deze volledig van boven naar onder worden gescanned. Ook zal de vingerafdruk scanner gevoelig zijn voor vocht, deze zal een foutmelding genereren als de gescande vinger niet volledig droog is.

Volgens SamMobile, zul je een totaal van 8 verschillende vingerafdrukken kunnen opslaan, en deze koppelen aan een specifieke taak op de Galaxy S5. Zoals het bijvoorbeeld het openen van een specifieke app of het starten van een taak op je smartphone. Tenminste 1 van deze 8 vingerafdrukken moet worden gebruikt om het toestel te ontgrendelen.

Ook zou je de sensor kunnen gebruiken om prive folders te sluiten en apps en widgets te verbergen. Erg handig voor mensen die stiekem even in je toestel willen rond neuzen.

Ook is het toestel te vergrendelen met de standaard PIN code zoals deze al standaard is geïntegreerd in android.

Verschillende geruchten verschijnen de laatste tijd op het internet over de laatste smartphone van Samsung. Met een QHD 2K display, 3d mogelijkheden, een metalen behuizing een scherm resolutie van 2560×1440 pixels en 8GB  LPDDR4 mobiel DRAM en een volledig nieuw uiterlijk van de Samsung Touchwiz.

 

Samsung heeft gezegd het toestel te onthullen op het Mobile World Congress op 24 Februari, echter een manager van Samsung heeft gezegd dat het toestel pas wordt gelanceerd in Maart of April. In ieder geval kunnen we het toestel in de komende weken/maanden verwachten en zijn dan ook erg nieuwsgierig welke features deze telefoon zal krijgen.

Wij zullen in ieder geval onze pagina waar je de Samsung Galaxy S5 kopen kan of eventueel met een abonnement kan verkrijgen updaten zodra er meer bekend is over dit vlaggenschip van Samsung

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Samsung Galaxy S5 heeft vingerafdruk scanner in home button, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *