Samsung Galaxy S5 familie word alsmaar groter

De Samsung Galaxy S5 familie bestaat uit een groot aantal smartphones. Nog nooit eerder zijn er zoveel verschillende modellen van het vlaggenschip op de markt gekomen. Het begon allemaal met de komst van de Samsung Galaxy S5, het vlaggenschip voor 2014 bij Samsung. Niet veel later werd ook bekend dat Samsung van de Galaxy S5 een Kzoom op de markt zal brengen en een Active. Dit waren de eerste uitbreidingen van de Samsung Galaxy S5 familie. Niet alle toestellen die Samsung uit heeft gebracht zijn in Nederland verkrijgbaar maar de meeste toestellen worden wel in Nederland verkocht. Er zijn altijd veel geruchten geweest over vermeende toestellen die waarschijnlijk door Samsung uit gebracht zouden gaan worden, maar lang niet alle geruchten waren de waarheid.

Vlak voor de zomer van 2014 bracht Samsung de langverwachte Samsung Galaxy S5 Mini op de markt. Dit is een compacte variant van het vlaggenschip met een mindere chipset maar wel met bijna alle features die we ook eerder zagen bij de Samsung Galaxy S5. Zo heeft de Samsung Galaxy S5 Mini ook een vingerafdruk sensor en een hartslagsensor. Veel consumenten zaten te wachten op de compacte variant omdat ze de Galaxy S5 veel te groot vinden. Er werd even gedacht dat het bedrijf uit Zuid-Korea eerder dan gepland een nieuw vlaggenschip op de markt zal gaan brengen, namelijk de Samsung Galaxy S6. Maar het bleek te gaan om de Samsung Galaxy Alpha. Een nieuw model in de Galaxy familie.

Niet de Galaxy S6 maar Galaxy Alpha met nieuw design
In eerste instantie werd gedacht aan de hand van de geruchten dat Samsung de Galaxy S6 zal uitbrengen om de concurrentie strijd met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan te gaan maar dat bleek niet het geval. De Galaxy Alpha is een totaal nieuw toestel met een metalen behuizing en een nieuw design. Aan de Galaxy Alpha kunnen we wel zien dat het Zuid-Koreaanse bedrijf een nieuwe weg gaat inslaan en dat de Samsung Galaxy S6 een nieuw design zal krijgen.

Samsung gaat Dual
De Samsung Galaxy S5 en de Gaalxy S5 Mini zijn razend populair in Nederland en nu komt de Zuid-Koreaanse tech gigant ook met dual smartphones naar Nederland. Zagen we eerder al dat de Gaalxy S5 Mini Dual in Nederland verkrijgbaar werd, nu komt Samsung ook nog met de Samsung Galaxy S5 Duos naar ons land toe. Het betreft hier een reguliere Galaxy S5 maar dan met Dual SIM-mogelijkheden. Je kunt in dit toestel dus twee simkaarten gelijktijdig gebruiken.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia