0

Samsung Galaxy Round officieel gepresenteerd, gebogen 5.7-inch OLED 1080p display, en 3GB RAM

Samsung heeft vandaag officieel de Samsung Galaxy Round gepresenteerd, het is in een feite een Galaxy Note 3 met een gebogen scherm. Ook zijn de eerste specificaties van dit toestel gepresenteerd en is er inmiddels een video van het toestel in actie te bewonderen.

De opmerkelijke specs van de Samsung Galaxy Round:

  • 5.7-inch 1080p OLED gebogen scherm
  • 2,3-GHz Exynos quad-core processor
  • 3GB RAM
  • 13MP camera
  • 2800 mAh batterij
  • 7.9mm dik, 154 gram
  • Android 4.3 Jelly Bean

Dus wat onderscheidt de Galaxy Round nu van het andere “platte” aanbod van Samsung? Naast het feit dat Koreaanse fabrikant de primeur heeft om als allereerste een toestel met gebogen scherm te presenteren, heeft Samsung ook hun Touch Wiz / nautre UX software getweaked om een ​​UI te creëren dat beter geschikt is voor het gebogen scherm. Dit wordt gedaan om een verscheidenheid van visuele veranderingen te laten verschijnen en zo een rondere gebruikers ervaring te bieden op dit apparaat, wat Samsung ook wel noemt “Round Interactions”.

Het kantelen van de telefoon terwijl het op een vlakke ondergrond ligt zal de gebruikers toestaan ​​om snel te kunnen spieken op het moment dat het apparaat een melding geeft, iets dat netjes klinkt, maar niet zo intuïtief is als LG’s Knock functie die is te vinden op de LG G2 . Samsung heeft ook nog  ​​”Round Interactions” in hun andere apps zoals muziek en foto-apps toegevoegd, maar het is op dit moment nog onduidelijk hoe dat in de praktijk zal zijn.

Samsung-Galaxy-Round-angles-640x477

 

De prijzen voor de Samsung Galaxy Round zijn vastgesteld op $1013 oftewel ongeveer 750 euro en is alleen beschikbaar voor SK Telecom in Korea. Samsung heeft geen melding gedaan van een wereldwijde release.  

Zie hieronder een video van de nieuwe Samsung Galaxy Round in actie. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening! Hoe denken jullie over dit toestel?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *