0

Samsung Galaxy F een nieuwe lijn high end toestellen?

Samsung komt naar alle waarschijnlijkheid met een nieuwe lijn smartphones die boven de Galaxy S-telefoons worden gepositioneerd. De Galaxy F-serie zou de echte premium lijn van Samsung moeten worden.

 

Althans dat schrijft het doorgaans vrij betrouwbare ET News op basis van anonieme bronnen.

Samsung brengt nu elk jaar een nieuw vlaggenschip uit in de Galaxy S-serie en heeft ook tal van goedkopere modellen die onder de Galaxy-Mini naam worden verkocht. Daarnaast zijn er ook toestellen als de Galaxy S4 Mini, S4 Active en S4 Zoom beschikbaar.

Naast de Galaxy S-lijn heeft Samsung ook de Galaxy Note-smartphones met grotere schermen en vaak nieuwe technologieën of hardware.

Galaxy F
De anonieme bronnen stellen dat Samsung naast een vlaggenschip in de Galaxy S- en Galaxy Note-lijn elk jaar nóg een topmodel wil lanceren om de technologische ontwikkeling bij te houden.

Dit zou je bijvoorbeeld kunnen vergelijken met Google, die elk jaar een nieuw toptoestel uitbrengt onder de naam Nexus. En hiermee laat zien welke technieken optimaal benut kunnen worden.

De eerste Samsung Galaxy F-telefoon zou een volledig aluminium behuizing krijgen, beschikken over een 16 megapixel-camera en een heel nieuw ontwerp.

De huidige Samsung-telefoons zijn gemaakt van plastic. Over het schermformaat is nog geen informatie beschikbaar. Wel stellen de bronnen dat de Galaxy F wordt uitgerust met een octacore-chip die nog sneller moet zijn dan de huidige quadcore-modellen.

Er gaan al langer geruchten dat Samsung met een aluminium telefoon komt, hoewel tot nu toe werd aangenomen dat het om de Galaxy S5 zou gaan.

De nieuwe Samsung Galaxy F zou al in maart 2014 (1e kwartaal) gelanceerd worden.

Wij wachten in volledige spanning af, en houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws!
Hou ons in de gaten voor meer informatie over de Samsung Galaxy F…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (18 votes cast)
Samsung Galaxy F een nieuwe lijn high end toestellen?, 7.6 out of 10 based on 18 ratings

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *