0

Nieuw toestel van Samsung de Galaxy F of de Galaxy S5

Met de opkomende geruchten over de Samsung Galaxy F en met de geruchten over de Samsung Galaxy S5 wordt het ons erg moeilijk gemaakt. Want wat wordt nu het nieuwe vlaggenschip van Samsung? De Samsung Galaxy S5 of de Samsung Galaxy F.

Ook is hier nog een extra moeilijkheid bij, de release datums van deze toestellen vallen op dezelfde dag.
Dus wat gebeurt er hier nu precies? Brengt Samsung tegelijkertijd twee nieuwe toestellen uit? Of brengen ze een nieuwe smartphone uit? En welke zal dit dan zijn de Galaxy F of de Galaxy S5…

Ook qua specificaties liggen deze beide toestellen niet ver uit elkaar. Over de Galaxy S5 wordt gezegd dat deze een metalen behuizing zal hebben. Maar ditzelfde wordt ook over de Galaxy F gezegd. Bij de Galaxy F wordt gezegd dat de F voor Ferro zou kunnen staan. Een quote van Wikipedia leert ons dat Ferro een groep metalen is.

Tot de ferro-metalen behoren de metalen ijzer, kobalt en nikkel. Op grond van zijn magnetische eigenschappen wordt gadolinium soms ook tot de ferro-metalen gerekend. Alle overige metalen worden tot de non-ferro-metalen gerekend.

Echter zou het ook zo maar kunnen dat de F staat voor Flexible en dat toestel een gebogen scherm zal krijgen.

De release datum voor deze toestellen zou komen te liggen in januari of februari 2014. Wij wachten met smart af wat de toekomst ons gaat brengen.

Tot die tijd zullen wij jullie voorzien over het laatste nieuws met betrekking tot de Galaxy S5 en de Galaxy F, en welk toestel daadwerkelijk uitgebracht gaat worden. Of misschien wel allebei. Wij zijn in ieder geval erg nieuwsgierig naar de geruchten stroom over deze toestellen.

Follow us, and we keep you updated!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Nieuw toestel van Samsung de Galaxy F of de Galaxy S5, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *