Mobiel combineren met alles in 1

Heeft u net de nieuwste Samsung Galaxy aangeschaft? En ziet u het wel zitten om te profiteren van wat extra voordeel in de vorm van extra euro’s? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zullen u hier kort toelichten hoe u kunt profiteren van leuke extra’s als u net een nieuwe mobiele telefoon heeft gekocht. U hoeft hiervoor natuurlijk niet per se de nieuwste Samsung Galaxy gekocht te hebben. Het geldt in feite voor elk nieuw toestel.

Heeft u wel eens gehoord van een alles in 1 abonnement? Dit zijn abonnementen die u kunt afsluiten voor internet, bellen en TV kijken voor bij u thuis. Verschillende aanbieders, waaronder KPN en Ziggo bieden u extra voordeel als u bij hun zowel voor thuis een abonnement afsluit als ook een mobiel abonnement. U neemt dan in totaal 4 diensten bij ze af en dat willen ze belonen met extra voordeel. Waar moet u dan zoal aan denken? De extra voordelen verschillen per aanbieder, maar vaak kunt u kiezen uit bijvoorbeeld:

  • Extra korting op uw maandelijkse factuur
  • Extra MB’s aan data voor uw mobiele telefoon
  • Een extra zenderpakket voor uw TV thuis
  • Extra beveiligingssoftware voor uw computers in huis

En dat allemaal gratis. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Het abonnement kiezen?
Maar hoe komt u nu tot het beste abonnement? Dat is niet zo ingewikkeld. Hiervoor kunt u gebruik maken van een vergelijkingssite. Hierop vult u uw postcode in en de vergelijker doet de rest. Binnen een paar tellen ziet u welke abonnementen er allemaal leverbaar zijn op uw adres voor het abonnement thuis. Vervolgens kunt u kijken of deze aanbieder ook een aantrekkelijk mobiel abonnement levert. Daarna hoeft u het alleen nog maar aan te vragen en vervolgens kunt u er lekker van genieten. U betaalt niet teveel, omdat u meerdere diensten bij 1 aanbieder onderbrengt en u kunt ook nog eens profiteren van leuke extraatjes. Waar wacht u nog op? Combineer nu mobiel met een alles in 1 pakket. Vandaag nog!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia