0

LG ‘G Flex’ smartphone met flexibel 6-inch scherm waarschijnlijk in november gepresenteerd

Met de geruchtenstroom die op komst is over de Samsung Galaxy F en de Samsung Galaxy S5 komt LG nu met een tegen offensief. Het lijkt er op dat LG in november hun nieuwste smartphone zal presenteren genaamd de ‘LG G Flex‘. Althans dit beweert het over het algemeen goed ingelichte Engadet.

Dit zal betekenen dat als de Samsung Galaxy F daadwerkelijk een gebogen scherm zal krijgen dat ze direct concurrentie kunnen ervaren van LG.

Volgens een bron die bekend is met de plannen, zal het apparaat vóór het einde van dit jaar worden uitgebracht, maar het zal niet de LG Z zijn. In plaats daarvan zal het toestel de G Flex worden genoemd, en zal gebruik maken van de nieuwe plastic LG’s OLED (POLED)-technologie – die al eerder in het jaar werd uitgebracht.

Andere specificaties blijven onbekend, maar met Samsung en LG allebei in de race om als eerste een smartphone met een flexibel scherm op de markt te brengen, moet het niet al te lang meer duren voordat we daadwerkelijk serieuze specificaties onthuld zullen krijgen .

De afbeelding hieronder is een bestand van de Korea Patent Office voor  het flexibele handset design concept, maar de werkelijke in-the-wild snaps blijven ongrijpbaar.

G-Flex

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Mul-tiMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *