Samsung Galaxy S5 kopen

De Samsung Galaxy S5 zal te koop zijn in de Nederlandse winkels vanaf 11 April, dit is op 24 Februari bekend gemaakt tijdens de World Mobile Congres in Barcelona tijdens het Samsung Unpacked event. Hoe groot de voorraad is, is op dit moment nog niet bekend. Eveneens is de Samsung Galaxy S5 prijs nog niet bekend. De geruchten gaan dat deze rond 600 euro zal gaan liggen.

Inmiddels is de officiële verkoopprijs bekend en zal de Samsung Galaxy S5  699,- euro gaan kosten!

Samsung Galaxy S5 abonnementen vergelijken

Welk abonnement is het meest voordelig? Of welk abonnement past het beste bij jou? Doormiddel van onderstaande vergelijker kun jij een Samsung Galaxy S5 abonnement afsluiten die het beste bij jou past.

 

 

Wat de prijzen gaan worden van de Samsung Galaxy S5 abonnementen is op dit moment nog onduidelijk. Wij verwachten dat het niet lang meer duurt voordat de officiële verkoopprijs bekend gaat worden. Zodra deze bekend zijn zullen we de pagina voorzien van  een update met de meest voordelige Galaxy S5 abonnementen en Galaxy S5 prijzen voor een los toestel.

De Samsung Galaxy S5 preorder is inmiddels mogelijk via de grote providers (zie ook hierboven)
Wij zullen deze pagina updaten waar je de samsung galaxy s5 preorder nog meer kan preorderen.

Uiteraard is het wel mogelijk om het laatste model van Samsung de Galaxy S4 te kopen hiervoor hebben we een speciale pagina ingericht met prijzen van de Galaxy S4 , zeker de moeite waard om daar eens naar te kijken. Helemaal omdat Samsung nu een cashback actie heeft en je daardoor erg voordelig een Galaxy S4 kunt aanschaffen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (90 votes cast)
Samsung Galaxy S5 kopen, 8.4 out of 10 based on 90 ratings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *