3

Actie: 100 euro cashback bij de Samsung Galaxy S4

Het is weer actietijd in de keuken van Samsung, en dus krijg je nu 100 euro terug bij aanschaf van een Galaxy S4, als je ‘m tenminste koopt in de actieperiode die loopt van 17 februari tot en met 30 maart.

Let op: Deze actie is wegens succes verlengd tot en met 30 April, doe er je voordeel mee.

Op dit moment is Bol.com het meest voordelig in combinatie met deze actie.

Het toestel is online met verkrijgbaar bij meerdere winkel’s o.a  TyphoneThe PhonehouseVodafoneKPNHiTelfort en Tele2 doen mee aan deze actie.

Om aan deze actie deel te nemen moet je je Samsung Galaxy S4 dus tijdens de actieperiode kopen. Vervolgens vul je het registratieformulier in, en print je deze uit. Je stuurt ‘m – vóór 15 april – samen met een kopie van de kassabon/factuur én van het IMEI nummer/de streepjescode van de verpakking op naar:

Samsung Galaxy S4 promotie
Antwoordnummer 1185
6200 VB Maastricht

Let op: voor de actie komen alleen Nederlandse toestelversies in aanmerking. Om er zeker van te zijn dat je een originele, Nederlandse Galaxy S4 koopt – en geen importtoestel – kun je je toestel het beste kopen bij een officiële Samsung reseller. Dit zijn bijvoorbeeld winkels zoals TyphoneThe Phonehouse, maar natuurlijk ook de grote providers:VodafoneKPNHiTelfort en Tele2.

Alle details en de exacte voorwaarden van deze cashback actie vind je bij Samsung zelf.

Let op: zoals altijd met soortgelijke acties van Samsung geldt dat deze website een onafhankelijk weblog is, dat verder niks met deze actie te maken heeft. Voor vragen en opmerkingen over deze actie kun je terecht bij Samsung zelf, en wel HIER.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)
Actie: 100 euro cashback bij de Samsung Galaxy S4, 6.0 out of 10 based on 5 ratings

Mul-tiMedia

3 Comments

  1. Jammer dat de deelnemende winkels met de cashback actie van zichzelf niet erg goedkoop zijn met de Samsung S4 waardoor het verschil niet zo groot is, maar een 4 tientjes is er nog wel uit te slepen t.o.v. De goedkoopste aanbieder op Kieskeurig.
    Had leuk geweest als de actie ook voor de goedkoopste winkel gold en die staat momenteel op 393,00 Euro thuis bezorgd en wel.

    • Je kan het toestel ook halen bij de goedkoopste aanbieder. De cashback actie is namelijk van Samsung zelf. Waar je het toestel haalt maakt in feite dus niks uit. Ik zou hem persoonlijk ophalen voor 393 en dan gebruik maken van de cashback. Dan heb je een erg leuk toestel voor 293 euro. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *